Na kaj je potrebno biti pozoren pri izdelavi jedilnega lista in vinske karte?

Se tudi vi srečujete s potrebo po novem jedilnem listu, izdelavi vinske karte ali druge opreme za gostinstvo? Vas skrbi za izgled vinske karte in jedilnika, saj si želite, da bi oboje izgledalo moderno in estetsko dovršeno, poleg tega pa bi moralo vizualno sovpadati z zunanjo podobo vaše restavracije? V podjetju Per Aspera se zavedamo, da je jedilni list ena izmed prvih tiskovin, ki jo bodo vaši gostje prijeli v roko ob obisku vaše restavracije.

 Jedilni list


Prav zato se pri izdelavi jedilnih listov, pa tudi pri izdelavi vinske karte zmeraj potrudimo, da tiskovina odraža celotno sliko vaše restavracije, hkrati pa poskrbimo tudi za preglednost. Nujno je, da se vaši gostje v jedilnem listu lahko enostavno znajdejo, da že intuitivno ugotovijo, kako je jedilni list sestavljen in kje bodo našli jedi, ki si jih želijo naročiti. Nič drugače ni pri izdelave vinske karte.

 

Možnost naročila opreme za gostinstvo po naročilu

Pri nas vam ponujamo še več – mape za jedilne liste, vinske karte, etuiji za račune ter stojala za rezervacije so le nekateri izdelki, ki jih ponujamo v sklopi opreme za gostinstvo.

Ker se zavedamo, da je izgled končnega izdelka tako za vas kot tudi za vašo stranko izjemno pomemben, smo se v Per Asperi odločili, da svojim strankam ponudimo tudi ročno dodelavo tiskovin, ki lahko doda piko na izgledu vašega izdelka.

Oprema z mehanizmi, izdelava nosilnih map iz valovite lepenke, oprema z razglednicami, izdelava vrečk in še več vam ponujamo v sklopu naših storitev oblikovanja opreme za gostinstvo, refernece si lahko pogledate na naši spletni strani. Ne samo to, v primeru naročila jedilnega lista pri nas se lahko odločite tudi za ročno vezan usnjen jedilni list ali pa za ročno dodelavo hrbtne strani jedilnika.

Vse to bo na vaše stranke naredilo še poseben vtis, saj bo jedilni list izdelan natančno in inovativno ter popolnoma v skladu z vašo celostno grafično podobo.

Vinska karta in druga oprema za gostinstvo

 

Eleganten izgled vinske karte, ki bo očaral vaše goste

Izgled kvalitetne vinske karte je navadno minimalističen, čist in prefinjen, seveda pa je pomembno, da ga ustrezno prilagodite glede na osebnost vaše restavracije. Ne glede na izbran stil pa mora biti vsaka vinska karta izdelana na način, da je čim bolj enostavna za branje ali hiter pregled ponudbe, zato na njej ne sme biti natlačenega preveč besedila, izbor vin pa ločen po razumljivih kategorijah. Izjemnega pomena je tudi to, da izbrana pisava, barva in velikost kar najbolj pripomore k učinkovitosti in estetiki vinske karte.

V kolikor potrebujete pri izdelavi vinske karte pomoč, v podjetju Per aspera poskrbimo za hitro, natančno in kakovostno izdelavo. Glede na vaše želje in potrebe bomo poskrbeli za izgled vinske karte, ki bo pregleden, eleganten in bo sporočal zgodbo vašega podjetja.