IZDELAVA SPLETNIH STRANI, CENIK IN OSTALE INFORMACIJE

Projekt izdelave spletne strani je bil narejen za podjetje Per Aspera d.o.o., projekt voden iz poslovnih prostorov v Ljubljani

Potek projektov in cena izdelave spletne strani

Projekt, ki je bil voden iz strani podjetja VSI.SI je bil voden tako, da se naročniku stroški povrnejo skozi promet, ki ga pripelje spletna stran. Tako se cena izdelave spletne strani pokrije v čimkrajšem času. Ob pričetku projekta se je dobro pozanimati o aktualnem ceniku, ki je predstavljen v rubrikah "izdelava spletne strani cenik" in "izdelava internetne strani cenik". Potrebno se je zavedati, da se projekti med seboj razlikujejo. Prav tako se temu prilagaja obseg dela, kar pa vpliva na končno vrednotenje projekta. Spletna stran, njena cena v Ljubljani in ostali Sloveniji je napisana zgolj okvirno, tako da si lahko kupec predstavlja okvirne stroške projekta. Seveda pa je našemu podjetju v prvi vrsti pomembno zadovoljstvo strank.

Vsisi
 
Per aspera

Želite, da vaša poslovna darila zasijejo v vsej svoji luči?

Vaša rešitev je podjetje Per Aspera d.o.o.. Izdelajo vam vrhunsko oblikovano embalažo za vaša darila, prav tako pa so strokovnjaki na področju izdelave in oblikovanja jedilnih listov, ter ostalih materialov, ki delujejo na enakem principu izdelave. Njihovi izdelki vsebujejo elemente ročne izdelave ter ostale inovativne elemente. Pohvalijo pa se tudi s kvalitetnim vezenjem. Preberite si "VEČ".

 

Ali se zanimate za cene izdelave spletne strani?

Cena izdelave spletne strani je vezana predvsem na elemente na sami spletni strani ter na količino ur, ki je porabljenih za njeno izdelavo. Količina ur lahko narašča skozi vahteven dizajn, veliko količino podstrani ali kakšen drug kompleksen dodatek strani. Spletna stran ter njena cena v Ljubljani, Mariboru, Kopru in ostalih predelih Slovenije je enotna in ni vezana na lokalne značilnosti. Naše podjetje deluje po vseh koncih Slovenije, svoje stroitve pa uspešno tržimo tudi v tujini.

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A
1000 Ljubljana

www.spletnidonos.si
www.internetni-marketing.si

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Izdelava spletne strani ElgolineIzdelava spletne strani Krakom Izdelava spletne strani Mi-elektronikaIzdelava spletne strani AšerIzdelava spletne strani VarikonIzdelava spletne strani Derganc

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.