Darilne škatle, škatlice in vrečke: izpolnimo vse vaše želje

Darilne škatle so lahko zelo različne. Pogosto so to povsem običajne, serijsko izdelane darilne škatle iz kartona, ki jih lahko kupite v številnih trgovinah, a takšna darilna embalaža na obdarovanca običajno ne naredi posebnega vtisa in že kmalu pristane na kupu odpadkov. V podjetju Per Aspera se zavedamo, da je vsako obdarovanje nekaj posebnega. Ne glede na to, ali izbirate darilo za svoje prijatelje, družinske člane, sorodnike ali poslovne partnerje, lahko ročno izdelane škatle poskrbijo za veliko navdušenja. Izdelava darilnih škatel po meri je ena naših najpomembnejših dejavnosti in z veseljem bomo uresničili vse vaše ideje.

 

Za kakšne vrste daril so primerne unikatne darilne škatle?

darilne škatle cene

Naše ročno izdelane darilne škatle so plod dolgoletnih izkušenj, natančnosti in inovativnosti. Vaša ideja je za nas izziv in poskrbeli bomo, da se uresniči. Vsaka izdelava darilnih škatel je za nas nova izkušnja, v katero vložimo obilico znanja, spretnosti in kreativnosti. Tako izdelane darilne škatle so primerne tudi za najpomembnejše dogodke, ko je ključno, da ste pozorni na vsak, tudi najmanjši detajl. Ročno izdelane darilne škatle sporočajo, da ničesar ne prepuščate naključju ter da ste si vzeli čas in celotnemu darilu posvetili veliko pozornosti. Unikatne darilne škatle bodo navdušile vaše poslovne partnerje in okrepile vaše sodelovanje, z njimi pa lahko razveselite tudi svoje najbližje in jim pokažete, koliko vam pomenijo. Lepota je nekaj, kar nas obdaja na vsakem koraku. Mi to lepoto zajamemo in ji podarimo obliko.


Estetsko dovršena darilna škatlica za nakit

darilna škatlica cenikPri velikosti, obliki, barvi, materialu in drugih lastnostih darilne škatle se povsem prilagodimo vašim željam ter konkretnemu darilu oziroma namenu obdarovanja. Prava izbira smo tudi za vse, ki vas zanima manjša, ročno izdelana darilna škatlica za nakit in druge manjše predmete. Darilna škatlica bo oblikovana tako, da bo čudovito dopolnila vsebino oziroma darilo. Preplet zunanjosti in notranjosti poskrbi za harmonično celoto in očara tudi najbolj zahtevne obdarovance. Manjša darilna škatlica zahteva še posebno previdnost pri oblikovanju oziroma izdelavi, saj gre pogosto za zelo delikatna dela in drobne detajle. Vendar je tudi izdelava darilnih škatlic najmanjših velikosti za nas izziv, ki mu bomo zagotovo kos, kar smo dokazali tudi s številnimi uspešnimi projekti v preteklosti. Izdelava darilnih škatlic ali darilne škatle večjih dimenzij je možna po vnaprejšnjem dogovoru. Z idejami vam pomagamo že v fazi načrtovanja. Prisluhnemo vsem vašim željam in poskrbimo, da boste navdušeni nad končnim rezultatom.