Darilna embalaža po meri: unikatna ročno izdelana embalaža

darilna embalaža cenikDarilna embalaža ni zgolj ovoj, ampak predstavlja pomemben del samega darila. Navsezadnje je prav darilna embalaža prvi stik obdarovanca z darilom, ki mu ga izročate, in verjetno se dobro zavedate, kako pomemben je lahko prvi vtis. Generična darilna embalaža obdarovancu implicitno sporoča, da v pripravo darila niste vložili veliko truda. To sicer morda ne drži, vendar nedodelana darilna embalaža žal govori nekaj drugega. Še posebej v poslovnem svetu je pomembno, da ste pozorni pri izbiri darilne škatle, šatulje ali vrečke, saj lahko to vpliva tudi na ugled vašega podjetja. Najboljša izbira je zagotovo embalaža po naročilu, ki vedno poskrbi za navdušenje in obdarovancu pokaže, da ste mislili na vse podrobnosti. Podobno pomembna je zagotovo tudi embalaža za nakit – ta se bo namreč znotraj estetsko dovršene darilne embalaže lesketal še lepše kot sicer!

 

Premišljeno izbrana darilna embalaža poskrbi za piko na i

ročno izdelana embalaža cenikIzdelava darilne embalaže, ki bo zares dodelana in prilagojena samemu darilu, zahteva kar nekaj znanja, izkušenj, ročnih spretnosti in kreativnosti. Tako ni vseeno, komu zaupate nalogo. Seveda pa se izdelava darilne embalaže vedno začne z izvirno idejo. V podjetju Per Aspera vam z veseljem priskočimo na pomoč in namesto vas poiščemo izvirno rešitev. Naša ročno izdelana embalaža ne bo le izpolnila vseh vaših pričakovanj, ampak jih bo tudi presegla. Za vas pripravimo povsem unikatne, ročno izdelane škatle (tudi škatle za nakit). To so načeloma darilne škatle iz kartona oziroma iz lepenke, ki jih dodelamo in dopolnimo tudi z drugimi materiali. Takšna darilna embalaža je prava paša za oči in pozorna gesta, ki bo dala obdarovancu vedeti, da ste se resnično potrudili. Včasih so prav navidezne malenkosti tiste, ki odločajo! Če želite, da bo vaše darilo zares izstopalo, je ročno izdelana embalaža natanko tisto, kar potrebujete.

 

Ročno izdelana embalaža za najrazličnejše predmete

Embalaža po naročilu se lahko izdela za zelo različna darila. Med drugim je ročno izdelana embalaža primerna za keramične izdelke, unikatna pisala, steklenice, mila in druge kozmetične proizvode, knjige ipd., izdela pa se lahko tudi posebna darilna embalaža za nakit. Notranjost je lahko oplemenitena z različnimi materiali, na primer s svilo ali z žametom. Poskrbeli bomo, da bodo izpolnjene vse vaše želje, naj se zdijo na prvi pogled še tako neuresničljive. Vsak nov projekt je za nas poseben izziv, ki se ga lotimo z veliko navdušenja. Težimo k iskanju inovativnih rešitev, s katerimi že vrsto let navdušujemo naše naročnike. Upamo, da se boste lahko tudi sami že kmalu prepričali o naših spretnostih.